KETTERÄSTI PERILLE

Iso paketti odottaa postissa? Tilaus ruokakaupassa? Ei huolta, me kuljetamme!

Me RollyExpressillä tarjoamme mutkatonta ja toimivaa asiointipalvelua. Noudamme pakettisi, tuomme ostoksesi. Tilauksen tekeminen on helppoa, täytä lomake sivuillamme, saat heti hinta-arvion ja jätät loput meidän huoleksemme – helppoa, vai mitä?

TILAA NOUTO

Maksutapana

mobilepay-logo.png
 
 

ME

RollyExpressin palvelun takana on kaksi kokenutta ja pitkään pääkaupunkiseudulla toiminutta taksiyhtiötä Mr. Taxi Oy ja Cabing Oy. Toimimme yli 100 autolla pääkaupunkiseudulla ja kuljetamme tuhansia asiakkaita ja paketteja joka viikko. RollyExpress-palvelussa meitä avustaa jatkuvasti kasvava valtakunnallinen verkosto yhteistyökumppaneita.

Kaikki hoituu! Ja miksipä ei hoituisi, osaamme nimittäin työmme. Asiakas ja oikea tekemisen asenne ovat meillä kaiken keskiössä – jokainen kuljetus hoidetaan niin kuin on sovittu.  Asiakkaamme arvostavat täsmällisyyttämme ja sitä, että mitä lupaamme, sen myös pidämme.

PALVELUT

Asiointipalvelut ja pakettikuljetukset

RollyExpress huolehtii kuljetuksistasi kello 7:00 - 20:00, vuoden jokaisena päivänä.

 

Hoidamme puolestasi noutopalvelut, kuten postipaketit postista, työkalut ja muut tarvikkeet rautakaupoista, kodin pien-elektroniikat, apteekkiasiat tai vaikka kukkatoimitukset. Ota yhteyttä, kysy lisää ja testaa palvelumme!

 

Ihan kaikkea mekään emme kuljeta. Pakettisi pitää mahtua henkilö-autoomme, olla maksimissaan 50x100 cm ja painaa alle 25 kiloa.

 

”Testasin RollyExpressin palvelua ja asiat hoituivat nopeasti ja tehokkaasti. Suosittelen!”

Henkilökuljetukset

Pakettikuljetusten lisäksi kuljetamme mielellämme myös ihmisiä! Olemme toimineet jo useita vuosia yritys-, yksityis- ja julkisen puolen henkilökuljetuksissa. Saat tilattua kauttamme ensiluokkaiset taksikyydit, edustusajot tai vaikkapa kimppakuljetukset – osaava ja joustava henkilöstömme on valmiina palvelemaan. Kyydissämme kulkee joka päivä kymmeniä lapsia, aikuisia ja isovanhempia. Meidän kauttamme saa myös pyörätuoliystävällisiä invakuljetuksia ja autoissamme on tilaa myös sähköpyörätuoleille.

 

Ison kuljetuskapasiteettimme turvin hoidamme kaikki edustustason yritys- ja ryhmäkuljetuksista vaikkapa iloisiin polttarikuljetuksiin - ilomme on palvella ammattitaidolla!

Henkilökuljetuksien tilaaminen https://www.mrtaxi.fi/tilaa-ennakkoon